Search Marketing Experts
More visitors, higher conversion, returning customers

Today’s stats:

2.759.519.900 Google Searches

  | 

3.076.190.290 Youtube videos viewed

  | 

21.208 new users on social media

Grote én kleine merken kiezen voor Authority als SEO, SEA of social media bureau

Wij ondersteunen op dit moment als search marketing bureau zo'n 40-tal ondernemingen, groot én klein. Ons portfolio bevat zowel startups, vrije beroepers, KMO, corporate organisaties en overheidsbedrijven.


We ondersteunen klanten in meer dan 25 diverse sectoren, zowel dienstverleners, producenten & distributie. Sommige van onze klanten zijn zeer lokaal actief, andere dan weer internationaal.


We hebben ervaring in volgende sectoren: beveiliging & bescherming, bouwen & industrie, interieur & decoratie, IT & technologie, juridische & fiscale dienstverlening, marketing & publiciteit, mode & kledij, onderzoek & wetenschap, retail & ecommerce, rekrutering & HR, toerisme & horeca, training & coaching en vastgoed.Een greep uit ons klantenportfolio

       
     
       
     
 


Een goed SEO & SEA bureau past zich aan!

Onze methodologiën voor SEO, SEA en sociale media zijn geschikt voor elk type onderneming. De kunst bestaat er in om de uitvoering & implementatie van elke methodologie aan te passen aan de middelen en doelstellingen van de onderneming.

Wij streven er naar om de diversiteit in ons portfolio zo hoog mogelijk te houden. Hierdoor ontwikkelen we een brede kennis van diverse sectoren en type ondernemingen, wat de ontwikkeling en uitvoering van nieuwe SEO & SEA strategiëen ten goede komt!

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om inhoud en advertentieboodschappen aan te passen zodat deze beter aansluiten bij uw interesses, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Deze informatie over het gebruik van onze website kan gedeeld worden met onze partners zoals Google, Facebook en andere media-en analysepartners. Voor meer info, lees onze privacyverklaring

DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE