Search Marketing Experts
More visitors, higher conversion, returning customers

Today’s stats:

3.122.359.520 Google Searches

  | 

3.480.667.792 Youtube videos viewed

  | 

23.996 new users on social media

Digitale marketing op maat van de KMO

Als digitaal marketingbureau startten we 3 jaar geleden met een duidelijke focus op vrije beroepers & KMO's. Hoewel ook de grotere bedrijven en organisaties ondertussen hun weg vonden naar onze dienstverlening, bestaat ons klantenportfolio nog steeds voor 90% uit KMO's.Is digitale marketing (nog) betaalbaar voor de KMO?

Ja. Tenminste, wanneer u met de beschikbare middelen inzet op de juiste kanalen in functie van een duidelijke strategie én wanneer u voldoende meet en optimaliseert.Met hoeveel budget moet ik als zaakvoerder van een KMO rekening houden?

Uw budget is uiteraard sterk afhankelijk van wat u wil bereiken met digitale marketing en hoe snel u effect wenst te zien. We kunnen wel enkele richtbedragen meegeven:

  • Onze KMO-klanten spenderen gemiddeld €850 (excl. BTW) per maand aan hun digitale marketing. Dat is inclusief onze vergoeding voor strategieontwikkeling, analyse, projectmanagement, beheer van campagnes en kosten voor productie (banners, copy, etc).
  • Het kan veel meer zijn, maar ook veel minder. De kleinste campagne die wij beheren genereert een maandelijkse kost van €150 voor onze klant.

Het is dus mogelijk om voor elk budget iets relevants te ontwikkelen. Natuurlijk is de grootorde van de impact ook sterk gerelateerd aan de investering.


Daarnaast geniet u vast ook graag van onze KMO-portefeuille-accreditatie waarmee onze dienstverlening voor 40% kan worden gesubsidieerd.Met welke zaken ondersteunt Authority vandaag haar KMO-klanten?

Onze dienstverlening gaat van het ontwikkelen van een overkoepelende digitale marketingstrategie tot het opzetten en beheren van Facebook, Ads, YouTubecampagnes, schrijven van blogcontent, opstellen van nieuwsbrieven, technisch optimaliseren van uw website, conversieoptimalisatie, en veel verder. Bekijk gerust ook de rest van onze diensten.


Bent u enkel op zoek naar een website? Ook dat bieden wij aan, via onze creatieve collega's van Morriz.


We analyseren en denken, maar voeren ook uit!Welke impact mag ik verwachten van digitale marketing?

De meeste van onze klanten vragen naar 3 doelen:

  • Verhoog de zichtbaarheid van mijn merk bij mijn doelgroep (= gewenste prospecten)
  • Genereer nieuwe, relevante bezoekers naar mijn website
  • Optimaliseer mijn website zodat de bezoekers aankopen of contact opnemen

Met een doelgerichte strategie, voldoende middelen en een realistische termijn slagen we er telkens weer in die wensen werkelijkheid te maken.


Onze inspanning zijn echter niet de enige drijfveer voor het genereren van impact. De huidige bekendheid, maar vooral de perceptie van uw bedrijf en merk, de kwaliteit en prijszetting van uw producten of diensten en uw reeds opgebouwde reputatie zijn minstens even belangrijk. Deze thema’s zal u als zaakvoerder of manager vooral zelf moeten aansturen, maar u zal in ons een steevaste sparringpartner vinden.Waarom zou ik als KMO voor Authority kiezen?

Ons klantportfolio bestaat grotendeels uit KMO's. Bovendien zijn we zelf een actieve KMO. We weten dan ook als geen ander hoe een digitale marketingstrategie te ontwikkelen en zinvol te implementeren voor uw doeleinden.


Verwacht van ons geen bandwerk, alles is op maat. Onze aanpak en uitwerking is 100% in lijn met de strategie en middelen van de KMO, waardoor uw tijd en middelen nooit verloren gaan.


Wij geloven in relevantie, pragmatiek en ondernemerschap, allemaal kenmerken die we bij onze KMO-klanten terugvinden. Bij sommige klanten stappen we zelfs mee in het verhaal en investeren we zelf in veelbelovende projecten.


Bekijk zeker ook eens onze bedrijfswaarden.Geprikkeld? Tijd voor koffie!

Vragen staat vrij en niemand is ooit al gestorven van een vrijblijvende kennismaking ☺


Neem gerust contact op met ons voor meer informatie en een babbel bij jullie of bij ons, of vraag een gratis audit aan van uw huidige digitale zichtbaarheid.


Veel succes met uw digitale toekomstplannen!


Alexander Schmitt
CEO Authority

 

Interesse? Neem contact met ons op.

Meersbloem Melden 42 – B-9700 Oudenaarde (Belgium)
Tel: +32 477 71 40 35
E-mail: info@authority.biz

Ondernemingsnummer: 0846.644.605
BIC BBRUBEBB – IBAN BE08 3630 9615 3413

Hoe zichtbaar is uw merk?

Laat uw gegevens na en wij bezorgen u een eerste en vrijblijvende analyse van de zichtbaarheid van uw merk in de zoekmachines en op sociale media. U ontvangt de resultaten per e-mail, maar worden u tevens telefonisch toegelicht. 

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om inhoud en advertentieboodschappen aan te passen zodat deze beter aansluiten bij uw interesses, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Deze informatie over het gebruik van onze website kan gedeeld worden met onze partners zoals Google, Facebook en andere media-en analysepartners. Voor meer info, lees onze privacyverklaring

DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE