Search Marketing Experts
More visitors, higher conversion, returning customers

Today’s stats:

2.920.348.220 Google Searches

  | 

3.255.474.562 Youtube videos viewed

  | 

22.444 new users on social media

Maatwerk, transparantie & performantie!

Altijd op maat

Wij geloven niet in eenheidsworst! Een digitale strategie kan nooit dezelfde zijn, want elk bedrijf of merk is immers verschillend.

Het verschil met de concurrentie kan dikwijls net worden gemaakt door uw doelgroep net vanuit die andere invalshoek of via een ander kanaal te benaderen.


Uiteraard hoeven we niet steeds het warm water uit te vinden! Steal with pride heet dat dan… leren van de goede voorbeelden en vooral geen fouten adapteren.


Door onze ervaring in diverse sectoren kunnen we opgedane kennis & knowhow snel en makkelijk toepassen over de verschillende sectoren heen: wat reeds gangbaar is in de ene sector kan net heel vernieuwend zijn in de andere.

Onderbouwd met data en analyse

We houden zelf niet van onduidelijke en wollige taal. Onze focus op en specialisatie in zoekmachine marketing leent zich perfect voor een onderbouwde, data gedreven aanpak.

We werken hiervoor samen met diverse leveranciers om voldoende inzichten te genereren in het zoekgedrag van uw klanten en van hieruit concrete prognoses te maken en ROI te kunnen berekenen.

Alles kan gemeten worden en alles wat wordt gemeten kan worden geoptimaliseerd!

 

Met kennisoverdracht

We werken volledig transparant: u krijgt toegang tot al onze meetsystemen, u beschikt na afloop van een project over alles wat wij hebben geproduceerd en ontvangt op frequente basis een gedetailleerde rapportering over onze activiteiten, het budget en de resultaten.


Wij voorzien, op aanvraag, regelmatig trainingen en workshops voor onze klanten waarmee ze nadien zelf aan de slag kunnen gaan.

In functie van doelstellingen en ROI

We verhouden onze kost steeds tot de resultaten die we genereren. We beseffen dat een aantoonbare, positieve ROI de sleutel vormt tot een lange termijnsamenwerking.

 

Interesse? Neem contact met ons op.

Meersbloem Melden 42 – B-9700 Oudenaarde (Belgium)
Tel: +32 477 71 40 35
E-mail: info@authority.biz

Ondernemingsnummer: 0846.644.605
BIC BBRUBEBB – IBAN BE08 3630 9615 3413

Hoe zichtbaar is uw merk?

Laat uw gegevens na en wij bezorgen u een eerste en vrijblijvende analyse van de zichtbaarheid van uw merk in de zoekmachines en op sociale media. U ontvangt de resultaten per e-mail, maar worden u tevens telefonisch toegelicht. 

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om inhoud en advertentieboodschappen aan te passen zodat deze beter aansluiten bij uw interesses, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Deze informatie over het gebruik van onze website kan gedeeld worden met onze partners zoals Google, Facebook en andere media-en analysepartners. Voor meer info, lees onze privacyverklaring

DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE