Search Marketing Experts
More visitors, higher conversion, returning customers

Today’s stats:

2.819.635.340 Google Searches

  | 

3.143.204.314 Youtube videos viewed

  | 

21.670 new users on social media

Hoe maken wij het verschil?

Onze teams hebben zowel ervaring met B2C als B2B als B2B2C diensten of producten. Onze klantenportfolio kan worden ingedeeld in meer dan 25 sectoren en bestaat uit startups, vrije beroepers, KMO, corporate organisaties en overheidsbedrijven.


Wij ontwikkelen onze eigen, unieke methodologieën die telkens worden getoetst aan en getest in de werkelijkheid. Deze methodologieën worden enerzijds ontwikkeld op basis van experimenten, anderzijds met echt ‘veldwerk’ en studie van de beschikbare literatuur.


Wij focussen op zoekmachines marketing en alles wat daaraan verwant is. Sociale media vormt bijvoorbeeld een onmiskenbaar onderdeel van elke performante SEO strategie. Door deze focus zijn wij in staat diensten aan topniveau aan te bieden en echte expertise te leveren. Ons teams zijn ook opgebouwd om deze dienstverlening aan de hoogste kwaliteit te kunnen aanbieden.


Op geen enkele wijze zijn wij verbonden aan een specifieke leverancier of softwarepakket. Wij werken met elke partij samen in functie van het maximaliseren van het resultaat en ROI.

Interesse? Neem contact met ons op.

Meersbloem Melden 42 – B-9700 Oudenaarde (Belgium)
Tel: +32 477 71 40 35
E-mail: info@authority.biz

Ondernemingsnummer: 0846.644.605
BIC BBRUBEBB – IBAN BE08 3630 9615 3413

 

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om inhoud en advertentieboodschappen aan te passen zodat deze beter aansluiten bij uw interesses, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Deze informatie over het gebruik van onze website kan gedeeld worden met onze partners zoals Google, Facebook en andere media-en analysepartners. Voor meer info, lees onze privacyverklaring

DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE